SM-hallimoniottelut 2020


Moniotteluiden sisäratojen Suomen mestaruuksista kilpaillaan 29.2.-1.3. Helsingissä Liikuntamyllyssä. Tervetuloa mukaan!


Ilmoittautuneet

Aikataulu

Tulospalvelu

Livestream


Kilpailupaikan osoite:

Liikuntamylly, Jauhokuja 3, Helsinki.


Kilpailun järjestäjä:

Helsingin seudun yleisurheilun seurat

OHJEITA KILPAILIJOILLE

Osanoton varmistus kilpailukansliaan puolitoista tuntia (1,5 h /= 90 m.) ennen ko. sarjan aikatauluun merkittyä ensimmäisen lajin alkamisaikaa. Varmistus tehdään kirjallisesti. Määräaika 90 min on ehdoton.

Kilpailukanslia sijaitsee perjantaina yleisurheilualueen sisääntuloportin tuntumassa, lauantaina ja sunnuntaina Liikuntamyllyn pääaulan valvomon takana, käytävällä oikealla. Aukioloajat: Perjantaina: 17:30 – 21.00, lauantaina 8:00 -20:00, sunnuntaina 8:00 – 10:30

Osalla kilpailijoista on osanottomaksu muistutuksesta huolimatta maksamatta. Mestaruuskilpailuiden sääntöjen mukaisesti kilpailumaksu on kuusinkertainen numeroa noudettaessa ! Maksu peritään numeroa noudettaessa.

Calling: ainoastaan juoksulajeissa 20 minuuttia ennen lajin alkua. Calling sijaitsee juoksuradan yleisurheilualueen sisääntuloportin luona (kts. kartta). 800 m ja 1000 m juoksuihin ei ole erillistä callingia, kilpailijat kokoontuvat keskialueelle seiväshyppypaikkojen väliselle alueelle, josta heidät kutsutaan erä kerrallaan radalle. Sunnuntaina seiväshypyn ollessa vielä käynnissä kokoonnutaan calling-alueelle, josta kutsutaan suoraan radalle.

Kilpailunumerot ja seura-asut: Kilpailunumeroita on käytettäva sääntöjen mukaisesti juoksuissa ja kuulassa rinnassa, hyppylajeissa rinnassa tai selässä. Numerolappua ei saa taittaa eika siinä olevia mainoksia peittää. Urheilijoilla tulee olla seuransa virallinen kilpailuasu. Koska moniotteluissa on mahdollista siirtyä suoraan seuraavan lajin suorituspaikalle, on sallittua ottaa välinekassi mukaan callingista. Asuissa ja kasseissa ei saa olla sääntöjenvastaisia mainoksia.

Ilmoitustaulu: Ilmoitustaululle tulevat tulokset ja luettelot eräjaoista. Taulu sijaitsee call arean tuntumassa yleisurheilualueen sisääntulossa.

Omien välineiden käyttö: Kuulat on vietävä tarkastukseen viimeistään tuntia ennen lajin alkua. Tarkastuspiste sijaitsee kisakanslian yhteydessä. Seipäät tarkistetaan suorituspaikalla. Seipäät voi tuoda seiväshyppypaikoille sunnuntaina klo 9.30 mennessä tai klo 11.30 jälkeen. Ne on mahdollista tuoda yleisurheilueelle jo perjantaina tai lauantaina.

Verryttely on mahdollista kiertävällä juoksuradalla vapaasti klo 8.00-9.30 ja sen jälkeen rajatulla alueella kiertävällä juoksuradalla viimeisten callingien alkamiseen saakka. Myös kilpailukanslian ja ruokalan takana olevalla pallokentällä on verryttelyyn varattu alue.

Urheilijoiden lepoalue on pallokentän verryttelyalueen takana. Urheilijoiden kulku yleisurheilualueelta ja takaisin tapahtuu callingin vieressä olevan portin kautta.

KISARUOKAILU

Kisaruokala ja -kahvila sijaitsee sisääntuloa lähinnä olevalla pallokentällä.

Kisalounas: klo 11:00 – 17:00, hinta 8,00 €:

·       Lauantaina 29.2.: kermainen lohikeitto

·       Sunnuntaina 1.3.: Lihapullakeitto

Kahvila avoinna lauantaina ja sunnuntaina 8:30 – 20:00

Tarjolla kahvia, teetä ja virvoitusjuomia sekä makeita ja suolaisia herkkuja.

Kisa-aamiainen: täytetty ruisleipä kahvi/tee ja tuoremehu, hinta 6:00 €

 (pidetään oikeus muutoksiin)

ALUEKARTTA

Liikuntamylly 
Jauhokuja 3
00920 Helsinki

Liikuntamyllyyn on helppo saapua julkisilla liikennevälineillä:
Liikuntamylly sijaitsee Myllypuron metroaseman vieressä, parkkipaikkoja Liikuntamyllyn rakennuksen takana on rajoitetusti, joten suosittelemme että tulisitte julkisilla liikennevälineillä paikanpäälle. 

SM-hallimonitotteluissa on mukana Porvoon metrilakumyynti.